DEBAT: Borgerne skal mærke at det går godt i kommunen

DEBAT: Borgerne skal mærke at det går godt i kommunen

LÆSERBREV
Af MF Hans Andersen, beskæftigelsesordfører og byrådsmedlem (V)

 

Venstre er meget tilfredse med indgåelse af en bred budgetaftale for 2018. Frederikssund Kommune har en sund økonomi. Det giver mulighed for at sætte personskatten ned i 2018. Skatteborgerne skal mærke, at det går godt i Frederikssund Kommune.
Vi prioriterer fortsat kernevelfærden med styrkelse af ældreområdet og øget fokus på de mindste skolebørn med et projekt med flere voksne i de mindste klasser. På skoleområdet har vi også aftalt at øge indsatsen for bedre og renere toiletter på folkeskolerne. Vi fastholder landsbypuljen til at støtte lokale projekter i vores mange landsbyer.
Vi investerer fortsat i hele kommunen med børnehus i Skibby, idrætscenterdannelse i Jægerspris, hel cykelsti i asfalt til Kulhuse i 2019, og vi fastholder visionen for Idrætsbyen med ekstra midler til kommende boldbaner.
Vi arbejder videre med visionen for Fiomagrunden, så vi i den kommende valgperiode kan få opført et nyt og moderne bibliotek og boliger.
Tak til Socialistisk Folkeparti, Borgernes Liste, Konservative Folkeparti, Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet for konstruktive drøftelser og forhandlinger om budgettet for 2018.
Venstre er ærgerlige over, at Socialdemokratiet ikke i år ville være med i den brede budgetaftale for 2018, men vi håber at vi alligevel kan fortsætte det brede samarbejde i byrådet, som kendetegner Frederikssund Kommune.

Andre artikler fra denne uge