Charlotte Drue til Liberal Alliance

Charlotte Drue til Liberal Alliance
Charlotte Drue vil fremefter støtte Michael Bomholt Tøgersen i Liberal Alliances arbejde i byrådet.

Med Charlotte Drues overgang til Liberal Alliance er der nu 2 LA´ere i Byrådet i Frederikssund Kommune.

FREDERIKSSUND KOMMUNE: – Jeg er utrolig glad for, at Charlotte har valgt at blive en del af LA. Vi har haft et godt samarbejde gennem vores 6,5 år i Byrådet, og det er blevet meget intensiveret de sidste par år. Jeg glæder mig rigtig meget over Charlottes beslutning og den betydelige styrkelse af partiet lokalt, udtaler Michael Tøgersen, som er Liberal Alliances borgmesterkandidat til kommunevalget i november næste år.

– Vi komplementerer hinanden stærkt, for vi har ens holdninger, og mens jeg overvejende har arbejdet med de lidt ”hårdere” områder gennem årene, så har Charlotte arbejdet med de”blødere” områder.

Formand for Liberal Alliance i Frederikssund Kommune, Klaus Kørvell, glæder sig også rigtig meget over, at Charlotte nu bliver en del af ”familien” og udtrykker, at man gennem de sidste par år i LA i Frederikssund har arbejdet virkelig seriøst på at skabe en lokalpolitisk profil, der kan gøre en forskel for borgere og erhvervsliv i Frederikssund Kommune, hvor Charlotte Drue bliver en vigtig brik i det videre arbejde.

Mere liberalt byråd
Også hos Liberal Alliances landsorganisatoriske næstformand, Casper Søe-Larsen, vækker skiftet glæde. – Jeg er glad for, at vi nu styrker vores liberale alliance med endnu et nyt byrådsmedlem. Charlotte brænder for at gøre en forskel, og sammen med vores øvrige byrådsmedlemmer løfter hun en vigtig opgave med at gøre Danmark mere liberalt i den enkelte kommune. Det er især tilfældet i Frederikssund, hvor vi med Charlottes komme nu har to byrådsmedlemmer. Derfor er jeg glad på både partiets og Frederikssunds vegne, og jeg glæder mig til det fremtidige samarbejde, siger han.

En blød LA’er
Charlotte Drue nedlægger samtidig sit eget parti i processen.

– For mig var det et naturlige valg. Jeg har arbejdet mere og mere sammen med Michael og LA igennem flere måneder omkring den lokalpolitiske dagsorden, og jeg har også stærke relationer ind i det lokale LA-bagland. Jeg glæder mig virkelig meget til at intensivere samarbejdet, men lige så meget til i endnu højere grad lokalt at synliggøre Liberal Alliances holdninger indenfor de store velfærdsområder, for hos nogle borgere har LA stadig et ry af at være mere for de, der kan selv, men LA har også nogle meget fine politiker indenfor de ”bløde” områder, siger hun.

/TS

Andre artikler fra denne uge