Cannabis og kræft


Kom og bliv klogere på medicinsk cannabis og hvordan det virker. Mandag den 19. november i
Gjethuset i Frederiksværk. Og mød Egelind og Cornelius.

FREDERIKSSUND KOMMUNE:  Regeringen har vedtaget en forsøgsordning, der giver danske læger mulighed for at udskrive recepter på cannabis til medicinsk brug.

Hvad er medicinsk cannabis, og hvad man ved fra forskningen?

Det fortæller Nanna Cornelius om. Hun har en solid baggrund som forsker og arbejder nu som ny projektleder for alternativ behandling i Kræftens Bekæmpelse. Hendes opgave er blandt andet at bygge bro og skabe dialog om alternativ behandling mellem patienter og sundhedsprofessionelle. Et andet område, hun glæder sig til at løfte til fordel for kræftpatienterne, er en styrket information om de alternative muligheder.

Søs Egelind, skuespiller, entertainer, komiker og foredragsholder, fortæller om sine egne erfaringer med medicinsk cannabis.

At hun har været ramt af kræft og i den forbindelse har brugt ulovlig cannabis, er offentligt kendt. Hun har vundet kampen mod kræften og har nu kastet sig ind i en ny kamp, legalisering af medicinsk cannabis. Med sine egne erfaringer i rygsækken kæmper hun nu for andre sygdomsramte danskere. Der er mulighed for dialog med Nanna Cornelius og Søs Egelind efter oplæggene.

Tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Skriv til paagv@halsnaes.dk  senest torsdag den 8. november. Dørene åbner klokken 18.30 for tilmeldte. Det er gratis at deltage.

Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem Frederikssund og Halsnæs Kommuner og holdes på Gjerhusgade 5 i Frederiksværk.

Andre artikler fra denne uge