Byggeboxen er en lærerig oplevelse

Byggeboxen er en lærerig oplevelse

Frederikssund Kommune har fået en Byggebox, som skal lære skoleelever om byggeriets verden. 

FREDERIKSSUND KOMMUNE: En reol med værktøjskasser og gule sikkerhedshjelme er noget af det første, der møder en, når man træder ind i Byggeboxen i pavillonen i Vinge. 

Byggeboxen giver skoleelever mulighed for at møde byggeriets verden helt tæt på. Med udgangspunkt i udviklingen af Vinge kan børnene lære om forskellige håndværk og møde nogle af de mennesker, der er med til at bygge veje, boliger, kloaker og cykelstier i Vinge.

Derfor bliver børnene også iført sikkerhedshjelm og gule veste og taget med på en tur rundt i Vinge, hvor de får lov at se de forskellige byggepladser og måske tale med nogle af de håndværkere, der arbejder på dem.

Byggeboxen er for alle Frederikssund Kommunes elever i 4. til 7. klasse, og allerede nu er halvdelen af tiderne i Byggeboxen booket.

Frederikssund Kommune nu er den tredje kommune, der har fået en Byggebox.

Bag om Byggeboxen

Projektet er støttet under Region Hovedstadens program ”Faglært til vækst”, der skal få flere til at vælge en erhvervsuddannelse i regionens område. 

Det er gratis for skolerne at besøge Byggeboxen.

Andre artikler fra denne uge

Tak Anja!


Inge Messerschmidt, gruppeformand Dansk Folkeparti (O) På byrådsmøde i spørgetimen talte Anja Bisp Pedersen om gensidig loyalitet. En super vigtig

Læs mere »