Borgmesteren vil spare 50 mio. kr…..allerede i år

0

LÆSERBREV

Af Michael Tøgersen
byrådsmedlem (V)

50 milliomer kroner svarer til halvdelen af det, der blev sparet i forbindelse med Vinge i 2017/18 for at sætte det i perspektiv.

Borgmesteren forventer, at besparelserne bliver værre i de kommende år.

Det budget, der blev aftalt af hele byrådet i 2021, tilførte yderligere 200 millioner kroner til områderne. Vi har indtægter i hele kommunen på 3,3 milliarder kroner om året.

Borgmesteren foreslår at udskyde en lang række anlægsinvesteringer, og med de udtrykte stigende besparelser i de kommende år bliver man nervøs for, om de nogensinde bliver til noget samt for udviklingen af vores kommune i forhold til at være et lækkert sted at bo og flytte til.

Hvad sker der nu med Columbus-færgen, som ikke engang er kommet i vandet endnu, Kulhuscykelstien, Byens Hus i Skibby, Maritimt Center, Idrætsby, idrætscenterdannelse i Jægerspris, klima-, natur- og miljøindsatser, kystbeskyttelse, Grønne Colosseum i Slangerup, støtte til kultur og idræt, udvikling af Vinge, vedligehold af skoler, kommunens ejendomme, veje, fortove og cykelstier og meget mere?

Vi skal ikke kun spare os ud af eventuelle problemer, men blandt andet. gøre os mere attraktive, så vi får flere virksomheder og arbejdspladser samt flere erhvervsaktive borgere, for det vil øge kommunens indtægter og løse eventuelle udfordringer.

Share.

About Author

Avatar photo