Borgermøde om Frederikssund Hospital

Borgermøde om Frederikssund Hospital

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Foreningen Bevar Frederikssund Hospital har indkaldt til borgermøde onsdag den 26. oktober kl. 19:00 til 22:00 på Elværket i Frederikssund.
– Vi udnytter selvfølgelig, at det er valgår og har inviteret de partier, der p.t. sidder i Regionsrådet, fortæller Erik Jørgensen på vegne af foreningen.
Alle takket ja tak til komme og deltage som paneldeltagere. De har hver især fået spørgsmålet: ”Hvad med Nordsjællands Hospital – Frederikssund efter 2022?”.
– De får lige – som opvarmning – nogle minutter til at svare på det. Derefter bliver der åbent for spørgsmål fra salen.
Erik Jørgensen henstiller på forhånd til, at spørgerne holder sig til emnet, og ikke stiller spørgsmål om, hvad de skulle have gjort.
– Det er jo desværre besluttet, og det får vi ikke lavet om. Men vi kan måske være med det at forhindre flere store fejltagelser ved at stille de rette spørgsmål, siger han.
– Vi ved godt, at TV2 Lorry har en politisk debat nede i Sillebroen samme aften. Det er kl. 18:00. Men vores emne ligger helt fast og drejer sig kun om hospitalet. Det er regionspolitikerene, som kommer på besøg i Elværket – så kryds i kalenderen og kom derned, lyder opfordringen fra foreningen.
De deltagende regionspolitikere eller spidskandidater er: Venstre v/ Martin Geertsen eller Erik Sejersteen, Enhedslisten v/ Annie Hagel/Torben Kjær, Socialdemokraterne v/ Kim Rochill, Radikale Venstre v/ Morten Lorenzen, Konservative v/ Christoffer Buster Reinhardt, Socialistisk Folkeparti v/ Karoline Vind og Liberal Alliance v/ May-Britt Kattrup.

Andre artikler fra denne uge