Bibliotekerne holder verdensmålsuge

Bibliotekerne holder verdensmålsuge

SKIBBY: Frederikssund Bibliotekerne er med projektet LÆR-FORSTÅ-GRO stolte af at kunne præsentere et omfattende program i forbindelse med Bibliotekernes Verdensmålsuge i uge 17.

Sammen med en lang række lokale aktører har LÆR-FORSTÅ-GRO planlagt en række aktiviteter, der spænder bredt og har noget for enhver smag.

Verdensmålsugen er en landsdækkende begivenhed arrangeret af tænketanken Fremtidens Biblioteker og DB2030, hvor biblioteker over hele landet sætter fokus på FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling.

I Frederikssund Kommune er der i uge 17 planlagt en række forskellige aktiviteter med tilmelding på frsundbib.dk, heriblandt:

• Frøbiblioteket i Skibby holder åbent mandag den 24. april fra klokken 14 til 17 på Skibby Bibliotek. Her kan man møde folkene bag frøbiblioteket og få inspiration til sin egen plantedyrkning. Ingen tilmelding nødvendig.

LÆR – FORSTÅ – GRO er gjort muligt med puljemidler gennem Slots- og kulturstyrelsens Udviklingspulje for folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre og Frederikssund Kommunes biodiversitetspulje.

Andre artikler fra denne uge