Kunstudstilling for velgørenhed

Kunstudstilling for velgørenhed

HOLTENSMINDE: I weekenden den 13. og 14. maj er Lejre Kunstforening – i samarbejde med Gadens Børn og familien efter billedkunstner Helle Lundby – arrangør af en velgørenhedskunstudstilling med udstilling af kunstværker a til fordel for velgørenhedsorganisationen, der hjælper gadebørn i Kolkata, Indien med et sted at bo og skolegang.

Helle Lundby, der døde i februar, arbejdede som billedkunstner i en lang årrække og opbyggede en ganske stor samling af billedkunst.

Selv efter at familien har taget de værker fra, som de ønsker at beholde, er der stadig en stor samling kunst. Familien ønsker i Helle Lundbys ånd at donere overskuddet fra et salg til det store arbejde, som Gadens Børn NGO gør for fattige og udsatte børn i Kolkata – i øvrigt en organisation, som Helle Luyndby tidligere har støttet med sin billedkunst.

Udstillingen finder sted på Gunhilds Galleri i ”Det Gamle Grisehus” i Kirke Hyllinge, hvor Gunhild Rasmussen har været så venlig at stille sit flotte galleri til rådighed for dette velgørenhedsarrangement.

Andre artikler fra denne uge

Mod højere luftlag


Modelflyvningens dag finder sted søndag 26. maj 2024. JÆGERSPRIS: Hvert år fejres Modelflyvningens dag. I år falder dagen søndag 26.

Læs mere »