Anlægsprojekter som aldrig før

0

Kommunalbestyrelsen står i 2020 bag anlægsprojekter for mere end 130 mio. kr. Skoler, daginstitutioner og sportshaller har blandt andet fået et løft. Det har en stor del af kommunens veje også.

LEJRE KOMMUNE: – Det vil vi have glæde af i mange år fremover. Og nogle steder var det også tiltrængt, det må vi jo indrømme. Derfor har vi i kommunalbestyrelsen været enige om at gøre noget ekstra for de fysiske rammer om vores velfærd. Vi har benyttet den mulighed, der opstod, da regeringen i foråret 2020 gav kommunerne mulighed for at fremrykke anlægsprojekter til 2020 og samtidig lånefinansiere udgifterne, fortæller borgmester Carsten Rasmussen.

Trælleruphallen har fået nyt sportsgulv og nyt tag, ligesom Kirke Hyllinge Hallen har fået nyt gulv både i hallen og gymnastiksalen. Bramsnæsvigskolen har fået nyt tag og nye døre og vinduer. 

Kirke Hyllinge Skole har været igennem en omfattende renovering. Faglokaler er blevet renoveret, der er et nyindrettet faglokale til madkundskab, og skolen har fået et nyt udeområde med atriumgård. 

I Lejre bliver der bygget en helt ny institution, som skal hedde Lejre Børnehus.

Kultur- og fritidslivet har også fået et løft. Der er blevet stillet en række musikcontainere op foran Lejre Hallen med plads til elektronisk og akustisk musik. Osted Kulturhus har fået nye døre og vinduer — og en ny kvist. Og til maj får Herlev en ny badebro.

67 af kommunens i alt 340 km kommuneveje har fået ny kørebane, der er asfalteret 364 parkeringspladser fordelt på 10 lokaliteter, og der er asfalteret 20 km cykelsti og 3,4 km fortov. 

På lejre.dk ligger der nu et samlet katalog over de mange anlægsprojekter i 2020.

Deltag i debatten
Share.

About Author