”Anden” indtog Frederikssund

”Anden” indtog Frederikssund

FREDERIKSSUND: Torsdag aften indtog Anders ”Anden” Matthesen bogstavlig talt Frederikssund med sit show ”JOKES – fra en hvid, straight mand”.

Det var LOF Frederikssund (kommunens største dag- og aftenskole), der havde booket Danmarks største komiker til et show på Frederikssund Gymnasium helt tilbage i efteråret.

På bare 17 timer blev showet udsolgt. Så der blev hurtigt arrangeret et show mere samme aften, der ligeledes blev udsolgt.

Så i torsdags blev i alt 1.200 underholdt med et show klokken 19 og igen klokken 21.30.

– I LOF Frederikssund vil vi gerne være med til at sætte aktiviteter i gang i Frederikssund, så vi ikke altid skal tage til større byer for at bliver underholdt med de store danske navne fra underholdning branchen, fortæller Jette Christensen, formand for LOF, derfor – som et forsøg – hyrede vi Anden til et show i Frederikssund.

Jette Christensen har for år tilbage arrangeret et tilsvarende show, dengang med Anders og Thomas Hartmann der hed: Bytte Bytte Købmand, dengang til gavn for en legeplads til byens børn i Skibby.

– Vi har fået utroligt mange positive tilbagemeldinger, blandt andet: ”fedt show”, ”fedt at der også kan komme store navne til Frederikssund” og ”vi glæder os allerede til næste gang”.

– Vi fik også lidt kritik over lyden, og det vil vi helt klart forbedre, hvis vi laver flere større arrangementer i Frederikssund.

– Og det har vi allerede talt om, at vi gerne vil. Vi er helt nye på området, og må gøre os nogle erfaringer.

Formand Jette Christensen er allerede blevet kontaktet af en lokal professionel lydmand, som hun er i dialog med om, hvad der skal til for at forbedre lyden.

– Vi skal også i dialog med gymnasiet for at høre, om de synes, det er en god ide med flere store shows.

LOF Frederikssund arrangerer også kurser, foredrag og oplevelser.

– Sidste år vækstede LOF Frederikssund med 35 procent. Til trods for, at tendensen på landsplan er nedadgående og vi var lukket ned i to måneder pga. corona, fortæller Jette Christensen.

Andre artikler fra denne uge