Amatørfotografer på billedjagt

Amatørfotografer på billedjagt

HORNSHERRED: Hornsherred står i de åbne døres tegn i Pinsen 2022.

Museer, kunstnere, natur – alskens interessante steder, kan besøges i løbet af Pinsen. Man kan også se det hele gennem linsen, og opsnappe skønne, fine, interessante motiver og deltage i et foto-rally.

Skuldelev-Selsø Multikulturforening har besluttet at arrangere et foto-rally søndag den 5. juni i samarbejde med fotoklubberne i Frederikssund og Halsnæs.

Arrangementet er åbent for alle, der kan lide at fotografere. Hvad enten man fotograferer med sin telefon eller med store, prof-kameraer. Chancen er der for at få bedømt sine billeder af en dommer .

Mød op i Skuldelev Hallen på Sølvkærvej fra morgenstunden, hvor det er muligt at købe morgenkaffe og brød. Her køber man også deltagerbeviser. Klokken 10 åbnes kuverter med dagens to emner, som er ledetråde for dagens fotojagt.

Efterfølgende kan fotograferne udvælge de billeder, som de ønsker skal deltage i konkurrencen.

Man kan redigere, det man vil – og sende to fotos – et fra hvert emne – til en mailbox, som oplyses på dagen. Billederne anonymiseres og tilsendes dommeren.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »