Årets første kunstudstilling i Rejsestalden

Årets første kunstudstilling i Rejsestalden

[vc_row][vc_column][vc_column_text]JÆGERSPRIS: Man kan opleve poetiske landskaber i Rejsestalden fra den 3. januar til den 13. februar. Kunstudstillingen er bygget op om landskaber, der er formet af poesi;  af ord.

 Årets første udstiller, Mille Søndergaard, blander det grafiske og maleriske formsprog – også sammen med lyrikken – og skaber nye indgangsvinkler til genrerne. Ofte arbejdes hun med genbrugsmaterialer, hvorigennem der optræder overraskende sammenhænge.

Mille Søndergaard er født i 1972 og uddannet ved Accademia di Belle Arti di Napoli og Accademia di Belle Arti di Carrara 2003. Hun har desuden en diplomuddannelse inden for kunst og kulturformidling fra University College Sjælland. 

Søndergaard har deltaget i talrige udstillinger i ind-og udland gennem de seneste 20 år og er repræsenteret ved offentlige udsmykninger og permanente udstillinger. 

Udover sin egen kunstneriske praksis arbejder hun som underviser i billedskolen på J.F. Willumsens Museum og som kunstformidler samme sted. Hun har siden 2015 været bosat med sin mand, billedhugger og bevægelsespædagog Daniel Olivares, og deres to børn i Frederikssund. Der er fernisering for alle søndag den 6. januar klokken 14 til 16, hvor Rejsestalden byder på et glas.[/vc_column_text][vc_single_image image=”38514″][/vc_column][/vc_row]

Andre artikler fra denne uge