Tema-aften for erhvervslivet

Tema-aften for erhvervslivet

HORNSHERRED: Skibby Aktive for Fjordlandet har inviteret erhvervslivet i Horns Herred – Skibby Jægerspris og Lejre til tema-aften i Sognegården i Skibby den 29. februar.

Det er Skibby Aktives erhvervsudvalg, der har taget initiativ til at arrangere denne tema-aften.

– Erhvervsvirksomheder, der er medlem af Skibby Aktive for Fjordlandet er inviteret. Invitationen er også sendt til erhvervsvirksomheder i Jægerspris og Lejre, fortæller Søren Find Andersen.

– Vi har erfaring for, at vore tema-aftener appellerer til nyttig netværking blandt erhvervsvirksomhederne i hele Horns Herred

Erhvervsudvalget har planlagt en lærerig og underholdende aften, hvor der skal spises god mad, netværkes og lyttes til to oplæg/foredrag.

Man kan opleve Torben Zimmermann partner hos Inkasso Mægleren med oplægget ”Hvordan man få pengene i hus” samt foredragsholder og ledelsesekspert Niels Villemoes, der kommer med sit underholdende foredrag om ledelse kaldet ”Bøvl”.

Billetsalget slutter den 22. februar klokken 12.00

Andre artikler fra denne uge

Kvinder møder finner


Jægerspris Underducks Floorball Club sender tre spillere til kvindernes U19 VM i Finland. JÆGERSPRIS: Når International Floorball Federation (IFF) afvikler

Læs mere »