Fra Røde Mor til Grøn Far

Fra Røde Mor til Grøn Far

[vc_row][vc_column][vc_column_text]JÆGERSPRIS: Troels Trier er genopstået og besøger Rejsestalden med historiefortælling, sang og musik lørdag den 26. juni. 

Troels Trier debuterede som sangskriver i 1969, og kan derfor fejre sit 50 års jubilæum som scenekunstner. 

Han kan også med rette kalde sig multikunstner. Som musiker, sanger, entertainer, skuespiller, komponist, forfatter, billedkunstner, keramiker med mere mangler han efterhånden kun at tilføje ”balletdanser” til rækken af kunstneriske discipliner, han har beskæftiget sig med i sin lange karriere. Men hvem ved, hvad fremtiden bringer.

I de senere år har maleriet dog fyldt det meste og har resulteret i talrige udstillinger i gallerier og kunsthaller over hele landet. 

Rejsestalden præsenterer en række malerier i forbindelse med koncerten og hen over sommeren.

Men showbusiness trækker også, og med dette soloshow er Troels Trier tilbage på landevejene med sange og anekdoter fra sin lange karriere fra Røde Mor til Trier & Brüels bodegashow.

Billetter købes via www.rejsestalden.frederikssund.dk.[/vc_column_text][vc_single_image image=”45575″ img_size=”800×797 pixel”][/vc_column][/vc_row]

Andre artikler fra denne uge

Åben Have i Skibby


SKIBBY: I anledning af den nationale Klimahandledag 2024, inviterer Marianne Porsborg til en havevandring og snak om, hvad man selv

Læs mere »