Skibby får sine egne natteravne

0

SKIBBY: Under overskriften  ”Vil du være med til at tage ansvar for din by?” lagde Stephanie Drægert i sidste uge et opslag op på facebook, hvor hun spurgte, om der var nogen, der kunne du tænke sig at skabe gode relationer i nærområdet – og melde sig som natteravn.

– Det har længe været efterspurgt, fordi der har været en masse ballade og de unge har stået for skud. Det har delvist været berettiget, dog ikke alt, skal det lige siges, fortæller hun.

– Det handler ikke om, at Natteravnene skal være politibetjente, for det er vi ikke. Vi er her for at give tryghed til både unge og forældre. 

– Vi kan først komme til at gå, når vi samlet er 30 personer for at dække fredage og lørdage hele året, fortalte hun. Få dage senere kunneStephanie Drægert glæde sig over, at så mange havde meldt sig under fanerne, at man så småt var klar til at mødes og planlægge resten af forløbet.

– Jeg kan næsten ikke få armene ned, og jeg satser på, at vi faktisk kan nå at være klar i løbet af juni måned. – Sammen står vi stærkt, og sikken et sammenhold vi har i vores lille by. 

Vi har nået hele vores lokalområde og vi har natteravne med en masse forskellig baggrunde, fortæller hun.

Natteravnene
Indsatsen udføres af ganske almindelige frivillige voksne, der helt uafhængig af baggrund vælger at tage et medansvar for trygheden blandt børn og unge. 

Ved altid at gå i hold på tre i det offentlige rum og bære Natteravnenes karakteristiske gule jakker, er Natteravnene meget synlige og tilgængelige for en snak med de unge, der selv ønsker at tale med Natteravnene.

Deltag i debatten
Share.

About Author