Vaccinationssted i Frederikssund – ja tak

Vaccinationssted i Frederikssund – ja tak

Af Inge Messerschmidt DF
Gruppeformand
Medlem af Byrådet

 Dansk Folkeparti i Frederikssund har rettet henvendelse til egne medlemmer af Region Hovedstaden med hensyn til oprettelse af vaccinationcenter i Frederikssund.

Dette er gjort efter flere henvendelser fra frustrerede ældre medborgere, der ikke kan finde rundt i den jungle, de føler, det er at finde tid og sted – samt lige så vigtigt – transport til det vaccinationssted de er henvist til ofte langt væk fra Frederikssund.

Ikke alle kan transportere sig selv. Ikke alle kan bruge den offentlige transport. Ikke alle har familie tæt på, som kan være behjælpelige.

De vaccinationssteder der henvises til, ligger for manges vedkommende rigtig langt væk, hvilket kan medføre, at man fravælger en vaccine, fordi det er for besværligt eller helt uoverkommeligt.

Vi krydser fingre for at Region Hovedstaden tilgodeser Frederikssund med et vaccinationssted til glæde for rigtig mange – både fra Frederikssund men også fra kommuner rundt omkring os.

Andre artikler fra denne uge

Åben Have i Skibby


SKIBBY: I anledning af den nationale Klimahandledag 2024, inviterer Marianne Porsborg til en havevandring og snak om, hvad man selv

Læs mere »