Så skete det igen!

Så skete det igen!

Af Inge Messerschmidt DF,
Gruppeformand
Medlem af Byrådet

Utryghed, overfald, voldsdominans, knivstik osv osv. 

Igen kan vi læse om et
overfald. Denne gang to teenagere der overfalder
og knivstikker en 50-årig mand på Frederikssund Station.

Hvad er det, der sker for disse unge mennesker? 

Er det manglende respekt for andre mennesker? 

Er det manglende opmærksomhed fra deres forældre, der tilsyneladende ikke aner, hvad deres børn render rundt og laver? 

Er det manglende konsekvens bag handlingerne der gør, at det er helt legalt at have knive på sig i bybilledet og også bruge dem? 

Som Dansk Folkeparti tidligere har foreslået, har vi brug for at statuere et eksempel. En konsekvens der kan mærkes og som får disse utilregnelige unge mennesker til at forstå, at har man fået lov til at bo i Danmark, så skal man indordne sig under vores love og regler. 

At man ikke bare kan rende rundt og overfalde og stikke folk ned, som man har lyst til.

Dansk Folkeparti vil ikke tie det ihjel. Vi mener, den totale mangel på respekt for danskere og den dominansvold, der bliver mere og mere fremherskende, den skal der slås hårdt ned på.

Derfor bakker Dansk Folkeparti i Frederikssund fuldt ud op om det forslag, som Peter Skaarup, der er partiets gruppeformand, kom med på Dansk Folkepartis seneste årsmøde.

At der skal indføres familieansvar, der betyder, at hele familien skal kunne hjemsendes, hvis en ung indvandrerdreng/pige udøver kriminalitet. 

Er der først statueret et eksempel, hvor konsekvensen er, at hele familien bliver hjemsendt, tænker man sig måske om næste gang. 

Andre artikler fra denne uge

Åben Have i Skibby


SKIBBY: I anledning af den nationale Klimahandledag 2024, inviterer Marianne Porsborg til en havevandring og snak om, hvad man selv

Læs mere »