En tryg kommune at færdes i

0

Af Gert Løfgren
Jordhøj Bakke, Slangerup
Spidskandidat til KV 21
for Dansk Folkeparti

Frederikssund kommune skal være et trygt sted at færdes i – også efter mørkets frembrud, og uanset hvilken bydel man bor i.

Vi skal ikke finde os i kriminalitet og vold. Derfor skal der sættes hårdt ind overfor personer, der begår ulovligheder. Der skal være nultolerance over for kriminelle og bander. De skal ikke have lov til at indtage vores by, hvor de udgyder frygt og skaber problemer for lovlydige borgere. 

Alle borger i vores byen skal kunne føle sig trygge alle steder. Derfor arbejder Dansk folkeparti for markant mere politi – mere synligt politi i bybilledet, gennem patruljering, og en øget politi-patruljering i udsatte boligområder. Vi ser gerne mere overvågning, og så vil vi ikke spare på vores belysning, hverken om aften eller natten i kommunen.

Vi har nu haft 2 knivstikkerier i Frederikssund inden for få måneder, hvor unge mennesker har stukket uden tøven.

Vi skal ikke lade os kue af disse kriminelle unge, de skal straffes konsekvent hårdt, vi skal ikke finde os i det.

Hvis det er udenlandske statsborger, så må konsekvensen være udvisning.

Et trygt Frederikssund kan politikere ikke skabe alene. I Dansk Folkeparti mener vi, at forældre skal tage ansvar for deres børn. Hvis børn gentagne gange begår kriminalitet, skal sociale ydelser kunne tages fra forældrene, og der skal iværksættes en mere målrettet SSP-indsats. 

Jeg og Dansk Folkeparti Frederikssund vil bekæmpe denne kriminalitet i vores kommune, vi vil ikke finde os i det.

Deltag i debatten
Share.

About Author