Sand-smykke fra Kulhuse

Sand-smykke fra Kulhuse

[vc_row][vc_column][vc_column_text]KULHUSE: Selv om højsæsonen i det nordlige Hornsherred med vand, skov, strand og sand er slut, kan man godt med lidt fantasi bruge sandet fra stranden i Kulhuse til at bringe gode sommerminder frem. 

Kræmmer Erik fra forretningen “Fantastiske Fund” i Kulhuse observerede på familiens sidste tur til Bornholm, at glaskunstneren May Bjørn fra Gudhjem i år havde lanceret en “Bornholmerperle”. Et halssmykke bestående af klart glas med sand i fra forskellige strande på Bornholm.

 Den ide faldt Erik Christiansen straks for og opsøgte kunstneren i det indre Gudhjem, hvor May Bjørn har sin forretning og værksted. 

De blev enige om at etablere et samarbejde som gik ud på, at Erik Christiansen leverede, sandet fra Kulhuse strand og hun glasperlerne.

Den første sending er nu ankommet til forretningen i Kulhuse[/vc_column_text][vc_single_image image=”44126″ img_size=”800×647 pixel”][/vc_column][/vc_row]

Andre artikler fra denne uge

Danmark Spiste Sammen


Fællesspisning af brændende kærlighed – uden rødbeder. SKIBBY: 54 deltagere havde fundet vej til Ældre Sagen Skibbys arrangement i samarbejde

Læs mere »