200 børn og voksne kiggede forbi

200 børn og voksne kiggede forbi

Af Conny Probst

SKIBBY: Der var åbent hus i Skuldelev-Selsø sportsklub Kilden lørdag, hvor repræsentanter for alle fire afdelinger var til stede. Formålet var blandt andet at synliggøre sig over for lokalsamfundet og for at rekruttere nye medlemmer.
– Vi vil gerne i dialog med borgerne i området og høre om deres forventninger til vores lille idrætsklub, fortalte kasserer Bente Hansen forud for arrangement. .
– Vores åbent hus er en anledning til at fortælle lidt om, hvad vi kan og samtidig høre, hvad borgerne kunne tænke sig.
Ikke mindre end 200 børn og voksne kiggede forbi hallen, hvor der blandt andet var mulighed for at spille børnehåndbold og stifte bekendtskab med både børne- og voksengymnastik.
Man kunne også møde nogle af klubbens badmintonspillere og slå til en fjerbold og til at skyde på mål med en fodbold.

Pænt med input
– Vi fik en rigtig god snak med en masse mennesker. Blandt andet om muligheden for en månedlig fællesspisning efter træning, fortæller Bente Hansen.
– Hvis vi starter ”Strong by zumba” – en slags styrketræning med musik til – så tror jeg, der bliver et pænt fremmøde. Der var mange, der syntes, det var sjovt.
Flere gav udtryk for, at der mangler nogle tilbud til børnene.
– Vi har besluttet at starte indendørs fodboldtræning for børn allerede på lørdag. Det varer en times tid.
– Hvis det skal fortsætte, kræver det et fremmøde, siger Bente Hansen.

Fotos: Steen Westh

Andre artikler fra denne uge

Tak Anja!


Inge Messerschmidt, gruppeformand Dansk Folkeparti (O) På byrådsmøde i spørgetimen talte Anja Bisp Pedersen om gensidig loyalitet. En super vigtig

Læs mere »