Udviklingsprojekt Frederikssund Forfatterskaber

Udviklingsprojekt Frederikssund Forfatterskaber
Fra venstre: Mette Tange, Charlotte Drue, Pernille Nóren Kyster, Lise Hillarius Rønsch og underviseren Rikke Oberlin Flarup. Fraværende: Ellen Strandgaard. Foto: Frederikssund Bibliotekerne

På Litteraturfestivalen ORD over FJORD blev der præsenteret en novellesamling. Novellerne er skrevet af lokale kvinder.

FREDERIKSSUND KOMMUNE: I sidste uge holdt Frederikssund Bibliotekerne bogreceptionen for novellesamlingen ”Hvis solen ikke skinner, må du lære at danse i regnen” på Kunst- og Litteraturmarkedet på Willumsens Museum.

Novellesamlingen er skabt af Mette Tange, Pernille Noren Kyster, Ellen Strandgaard, Charlotte Drue, og Lise Hillarius Rønsch, og er resultatet af udviklingsprojektet ”Frederikssund Forfatterskaber”, der er støttet af Slots- og Kulturstyrelsens udviklingspulje for folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre.

I samlingen af noveller inviteres læserne ind i en verden af følelser, refleksioner og forvandling, som udforsker livets skiftende natur og de skjulte skatte i hverdagen.

Hver forfatter bringer sin unikke stemme til projektet, hvilket resulterer i en broget, gribende og poetisk oplevelse for læserne.

Dem fem forfattere er Charlotte Drue, Pernille Norén Kyster, Lise Hillarius Rønsch, Ellen Strandgaard og Mette Tange.

Andre artikler fra denne uge

Mod højere luftlag


Modelflyvningens dag finder sted søndag 26. maj 2024. JÆGERSPRIS: Hvert år fejres Modelflyvningens dag. I år falder dagen søndag 26.

Læs mere »