Udstilling i Kulhuse

Udstilling i Kulhuse

KULHUSE: Kunst før Columbus afslutter sæsonen med en retroperspektiv udstilling med skulpturer og billeder af Birgit Krogstrup.

Udstillingen er lørdag den 14. og søndag den 15. oktober. Begge dage klokken 11 – 16.

Om lørdagen klokken 11.30 fortæller Birgit Krogstrup om værkerne, og hun er derudover til stede begge dage.

Birgit Krogstrup har været en del af kredsen bag opstarten af Kunst før Columbus og Kulhuse Kultur- og Medborgerhus. Som uddannet billedkunstlærer på TH Langs Seminarium har hun gennem livet arbejdet med at skabe kunst.

Udstillingen er med Birgit Krogstrups arbejder udført sidst i 60´erne, midt i 90´erne og fra 2018 til nu. Her vises skulpturer af ler og træ, tegninger og malerier samt ansigter skåret i avokado-sten.

Sidstnævnte et udtryk, som for alvor blev i gang sat af et stressende liv som folkeskolelærer, hvor der af og til var behov for at stresse af ved at skære ansigter.

Et aktivt hus

Lørdag den 14. oktober er der endvidere Åbent Hus i Kulhuse Kultur- og Medborgerhus klokken 11 – 14.

Her kan man se og høre om husets mange aktiviteter og møde mange af husets frivillige.

For eksempel bogcaféen med litteratur-inspiration, foredrag og hyggeligt samvær, billardklubben, kortklub, patchworkforening og de kreative grupper, der holder til i huset.

Adressen er Gl. Kulhusevej 149.

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »