To kor synger sammen

To kor synger sammen

SÆBY/GERSHØJ: Stafet for Livet, som hører hjemme under Kræftens Bekæmpelse, og TRO – økologisk kirkefestival, som arrangeres af 10 lokale kirker, fortsætter det gode samarbejde, som indledtes sidste år om at arrangere borgerkor. 

Korene øver hver for sig, men har fælles repertoire, så det er muligt at være med i det ene kor eller dem begge. Lindenborgkoret dirigeres af Ulrich Spahn Klausen og Festivalkoret dirigeres af Ida Ellegaard og har Dan Hemmer ved klaveret. 

Det eneste, der kræves for at være med i korene, er lyst til at synge. Man kan være med, uanset hvor man bor. 

– Med samarbejdet ønsker vi at nå så bredt ud som muligt og engagere flest mulige mennesker i de to gode sagers tjeneste. For os ligger hovedvægten på at give støtte og håb for mennesker berørt af kræft, lyder det fra Lotte Mikkelsen, formand for Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Lejre. 

– Det er et formål, vi som kirker støtter til fulde, supplerer Helene Wonsbek Rasmussen, sognepræst i Sæby og Gershøj og tovholder for TRO – økologisk kirkefestival.

Lindenborgkoret øver to mandage: Den 12. og den 19. august i Domus Felix, Bygaden 20 i Lejre. Festivalkoret øver tre gange: Torsdag den 22. august, torsdag den 29. august og onsdag den 4. september, hver gang i Lyndby kirke.

Festivalkoret optræder til TRO – økologisk kirkefestival fredag den 6. september, lørdag den 7. september 0 og søndag den 8. september.

Andre artikler fra denne uge