To byrødder siger farvel til Venstre

0

FREDERIKSSUND KOMMUNE: – Det har været en utrolig svær beslutning, for os begge. Den har været længe undervejs, fortæller de to, nu forhenværende medlemmer af Venstres byrådsgruppe.

– Vi kommer begge fra et forenings- og/eller erhvervsliv, hvor et konstruktivt og positivt samarbejde er helt afgørende for at projekter lykkes samt skaber gode resultater.

– Vi er fortsat socialliberale i hjertet – men har ikke fremadrettet kunnet se os som en del af Venstres byrådsgruppe i Frederikssund Kommune.

– Nu skal vi begge bruge tid på at finde vores eget lokalpolitiske ståsted. Lige nu som løsgængere, forklarer de.

– Vi vil fortsat arbejde benhårdt og kæmpe for en bedre og styrket Frederikssund Kommune.

– Fremadrettet mener vi, at det kan gøres på en bedre måde. I en positiv og konstruktiv ånd samt i en god tone, med plads til forskelligheder og med respekt for den enkelte.

Samarbejdet halter

– Jeg er naturligvis fortsat ”blå”, men her otte måneder efter valget har vi fortsat ikke fundet ”rytmen” i Venstres gruppe, fortæller Michael Tøgersen på sin facebookside.

– Samtidig føres der en rød blokpolitik, som er en form for flertalsdiktatur, der ikke er repræsentativ for vores borgere/vælgere eller godt for vores kommune.

– Så primært grundet et ikke tilfredsstillende samarbejdsklima i V og en udbredt blokpolitik, så bilder jeg mig ind, at jeg som en del af en mindre enhed kan være mere fleksibel og trække flere beslutninger i borgerlig retning.

– Undskyld, hvis jeg har skuffet nogen. Men jeg vil kæmpe for at gøre det godt igen og har så meget lyst og energi til at forsøge at gøre en forskel for vores kommune. Og jeg tror på, at jeg nu kan skabe flere borgerlige resultater til gavn for vores kommune, skriver Michael Tøgersen.

Manglende positiv energi

På sin facebookside kommer Charlotte Drue Aagaard med følgende begrundelse for sit farvel til Venstre:

– Jeg har lovet min familie, at lokalpolitik skulle bibringe mig positiv energi. Særligt når man ser på, hvor mange timer jeg bruger.

– Men den følelse har jeg ikke haft længe.

– Jeg har også lovet mig selv, at den dag, den følelse forsvandt, ja – så skulle jeg træffe et valg. Enten stoppe helt – eller vælge en anden vej, forklarer hun.

– Jeg føler ikke, at jeg er færdig med at være en del af den lokalpolitiske arena. Det har ikke været en nem beslutning.

– Men for mig har det, desværre, været den eneste rigtige.

Frederikssund kommune

Share.

About Author

Avatar photo