Stormflod 2. januar

Stormflod 2. januar

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Stormrådet har afgjort, at der var stormflod i visse dele af landet, da vandstanden i de danske farvande steg til et meget højt niveau efter stormen Alfrida.

STORMFLOD: Rådet har afgjort, at der var stormflod i følgende geografiske områder:
På den fynske nordkyst: Kyststrækningen fra Bogense til Kerteminde, inklusive Odense Fjord. Jyllands østkyst mellem Lillebæltsbroen og Kruså, inklusive Als. Langeland og Ærø med omliggende øer i det sydfynske øhav. Lolland, Falster og Møn, Sydsjælland mellem Karrebæksminde og Rødvig, samt øerne i Smålandsfarvandet. Bornholm.

Stormrådets afgørelse betyder, at skaderamte i de udpegede områder har mulighed for at søge om erstatning for skader som følge af de oversvømmelser, stormfloden har medført.  

En læser, Lasse Christiansen, har sendt et par fotos fra Ejby og Lyndby havn, hvor vandstanden også steg. 

I Skuldelev har fotograf Steen Westh været forbi havnen, hvor et par store træer væltede under torsdagens storm. Skaderne på bådene; fire sejlbåde og nogle joller, ser ud til – på mirakuløs vis – at være minimale. Men man kan ikke sige noget med sikkerhed, før en kran har været der og løftet træerne, hvorefter man kan save dem over. Et mindre klubhus har dog fået slået hul i taget.[/vc_column_text][vc_gallery interval=”5″ images=”38550,38551,38552,38553″ img_size=”800×400 pixel” onclick=”img_link_large”][/vc_column][/vc_row]

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »