Stor online fiskekonkurrence i fjordlandet

0

Den 18.-20. september afvikles den tiende udgave af fiskekonkurrencen Fjordlandet Open, hvor alle kan deltage uanset erfaringsniveau.

FJORDLANDET: Denne gang afholdes Fjordlandet Open som en online fiskekonkurrence, da Covid-19 desværre ikke rigtigt vil slippe taget i det danske samfund.

Fjordlandet Open er en fiskekonkurrence, hvor alle kan være med. Fisken, der fiskes efter, er havørreden – og deltagerne har to dage – lørdag og søndag -– til at fange den længste havørred i Roskilde Fjord eller Isefjorden. Fjordlandet Open er Danmarks eneste ”catch & release” kystkonkurrence, hvilket er det engelske udtryk for ”fang og genudsæt”. Dette udtryk er efterhånden blevet integreret i det danske lystfiskersprog.

Derfor skal man ikke have fangsten med til præmieoverrækkelsen men blot tage et par fotos af havørreden samt måle længden – og så kan man genudsætte havørreden i fjorden igen, hvis man har lyst. 

Derefter indsendes fangstbillederne til arrangørerne, hvorved fangsten indgår i konkurrencen.

Fotokonkurrence
Man behøver ikke have en lang lystfiskerkarriere bag sig for at deltage. Man kan være lige så god og heldig som alle andre. Så længe man har snøren i vandet, er der altid en chance for en flot fisk.

Der er mulighed for at vinde nogle flotte præmier. Denne udgave af Fjordlandet Open bliver drevet i et samarbejde mellem Jagt og Lystfiskerhuset i Roskilde samt Frederikssund Kommune og Fishing Zealand.

Sideløbende med fiskekonkurrencen afholdes som vanligt også en fotokonkurrence, så sørg for at tage en masse smukke fotos af oplevelserne ved vandet.

Man kan finde meget mere information, se reglerne og præmierne samt tilmeldingen på konkurrencens hjemmeside: fjordlandetopen.dk – og på konkurrencens Facebook-side: www.facebook.com/fjordlandetopen.

På konkurrencens fFacebook-side kan man løbende holde sig opdateret med de flotte fangster og billeder, der bliver lagt op i løbet af konkurrencen.

Deltag i debatten
Share.

About Author