Støt de lokale erhvervsdrivende

Støt de lokale erhvervsdrivende

SKIBBY: En række ildsjæle fra foreningen Skibby Aktive for Fjordlandet ønsker at slå et slag for, at man husker at støtte de lokale erhvervsdrivende. Derfor har de startet kampagnen ”I Skibby handler vi lokalt”.

I Skibby kan man få alt fra top til tå, og Bymidten kan prale med at være Hornsherreds største indkøbscenter.

Det er de færreste byer på størrelse med Skibby, som har så rigt et butiksliv. Det er noget ganske særligt, og det er derfor også noget, der bør værnes om.

– I disse tider er det særligt vigtigt, at vi husker vores lokale butikker og støtter dem. Hvis vi ønsker at Skibby skal blive ved med at blomstre med butikker og handlemuligheder, skal vi støtte dem i dag, så de også er der i morge, lyder opfordringen detailudvalget fra Skibby Aktive, som står bag kampagnen.

Kampagnen ønsker at huske borgerne på at bruge de lokale butikker. Både i hverdagen og særligt i juletiden.

Derudover ligger der også et ønske bag kampagnen, om at, de lokale butikker skal blive bedre til at støtte og hjælpe hinanden.

– Vi kunne sagtens hver især fortælle folk, at det er vigtigt at de støtter os, hvis de forsat ønsker, at vi er her. Men vi står meget stærkere – og vores budskab er stærkere- hvis vi står sammen og støtter hinanden. Vi håber alle, både de lokale erhvervsdrivende og Skibbys borgere, vil hjælpe os med at sprede budskabet, fortsætter detailudvalget.

Kampagnen vil køre på Skibby Aktives facebook ide, på online annoncer samt i Hornsherred Lokalavis.

Har man lyst til at blive en del af kampagnen, kan man kontakte Skibby Aktive på milas@nst.dk.

Skibby

Andre artikler fra denne uge

Tre forbud på stribe


Læserbrev Af Kurt Terkelsen Damgårdsvænget 49, Skibby Som redaktionsmedarbejder Dansktoppen Subnet/ medlem af Ældre Sagen, har jeg nu modtaget ”3

Læs mere »

Julemarked i Kulhuse


KULHUSE: Lørdag den 2. december fyldes Kulhuse Kultur- og Medborgerhus med alskens boder med skønne jule- og adventsgaver, juledekorationer, kranse,

Læs mere »