Stigende gaspris

0

Det kan godt blive en god forretning
at energioptimere din bolig nu.

I år er gasprisen eksploderet, og dermed står de 400.000 boligejere, der benytter sig af gas til opvarmning af boligen, foran en potentiel meget dyr vinter. Vil man spare energi og mindske sit klimaaftryk, er det en god idé at gennemgå boligen for mulige energioptimeringer. En god begyndelse er døre og vinduer, råder glarmestrene.

Med en voldsom stigning i gasprisen det seneste år ser de danske boligejere ind i en potentiel dyr vinter. Bliver de kommende vintermåneders kolde, betyder det, at de 400.000 danske boligejere, der fyrer med gas, skal have ekstra mange penge op af lommen for at kunne holde varmen.

Derfor er det nu, man skal kigge på at energioptimere sit hjem. Og selvom det umiddelbart er indlysende, at man bør skifte sit gasfyr ud med en varmepumpe, kan man med fordel samtidig sikre sig, at den dyre varme ikke forsvinder ud gennem utætte døre og vinduer.

– Energioptimering kan naturligvis altid betale sig, men navnlig nu, hvor de kolde og dermed dyre måneder banker på, er det en god idé at sikre sig, at man ikke fyrer for gråspurvene fortæller glarmester Vinholt hos Skibby Glarmester.

– Boligejerne skal tænke på, at selvom investeringen i nye ruder til vinduer og døre er en udgift lige nu, så betaler det sig i længden.

Share.

About Author

Avatar photo