Stafet for livet

0

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Styregruppen bag Stafet for Livet Frederikssund har løftet sløret for programmet for stafetten her i 2022. Stafetten bliver holdt den 20. til 21. august og varer 24 timer. Fra klokken 10 lørdag formiddag til klokken 10 søndag formiddag.

Brevdueforeningen 098 Isefjord sender brevduer op efter fighternes traditionsrige fighterrunde.

Samtidig med, at man kan gå og løbe for en god sag de næste 24 timer – så er der masser af musikalsk underholdning fra Martin og Martin, You & Me samt Ohne Lederhosen og mad og drikke til maven fra lokale ildsjæle. Der er også flere lokale foodtrucks.

Lørdag byder også på ansigtsmaling og højtlæsning af forfatteren Annette Sohn, som har skrevet bøgerne om ”Asta Viola”. Begge dele foregår i Børneteltet.

Der vil være NEO behandling samt massage på pladsen samt både zumba og crossdance.

Desuden er alle naturligvis hjerteligt velkomne til, at kigge forbi og opleve lysceremonien, som starter lørdag klokken 21.30.

Her er der tid til eftertanke og fordybelse. For når mørket falder på til stafetten, dæmpes musikken og belysningen. Alle deltagerne samles til lysceremonien, hvor der tændes levende lys i papirposer.

Ved lysceremonien mindes man de personer, som man har mistede til kræft og støtter de personer, der stadig kæmper mod kræften.

Hvert lys repræsenterer en person, en far, mor, datter, søn, bedsteforældre, niece, nevøs, onkel, tante, ven, veninde eller kollega.

Lysceremonien er en smuk og rørende ceremoni, som giver tid til eftertanke og fordybelse.

Det er i år sognepræst Thomas Munk Rønbjerg fra Frederikssund Kirke som holder lystalen. Den musikalske duo Two Elements spiller til med smuk sang og guitarlyd.

Man kan stadig nå at tilmelde sig til et hold, selv komme med et hold eller blot dukke op og melde sig til på dagen – og gå eller løbe for en god sag.

Share.

About Author

Avatar photo