Sprint triatlon over og under broen

Sprint triatlon over og under broen

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Hvis man er frisk på løb, cykling og svømning, så arrangerer Fjordforbindelsen sammen med Ganløse Tri-Center et sprint triatlon over og under Kronprinsesse Marys Bro søndag den 29. september.

 Arrangement bliver den absolut sidste chance for en løbe- og cykeltur over broen, inden den åbner for trafik mandag den 30. september.

Svømningen foregår under og omkring Kronprinsesse Marys Bro, skiftezonen er midt på den oprindelige byggeplads, hvor alle broelementerne har stået.

Cykling ad tilkørselsramperne fra Marbæk Strandvej, og over broen to gange på motortrafikvejen fra øst til vest, og afsluttende løb ad ramperne og over broen igen.

I alt fire gange over den nye bro med en formidabel udsigt over Roskilde fjord helt ned til Roskilde Domkirke og med afsluttende mål midt på eventpladsen, hvor der venter en specialdesignet medalje.

”Tri På Broen” er organiseret og sikkerhedscertificeret af Triatlon Danmark.

 Tilmelding skal ske via sportstiming.dk.

 

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »