Smagen af Hornsherred – i Sønderby

Smagen af Hornsherred – i Sønderby

Søndagens markedsdag i Sønderby blev så stor en succes, at den bliver gentaget til næste år.

SØNDERBY: Smagens dag med fokus på mad og dråber var overskriften på markedet på Skovvejen 4, der fik mellem 300 og 400 besøgende.

Og det var en yderst tilfreds formand for Sønderby Kulturhus, Karin Jessen, som lokalavisen fik fat på mandag formiddag.

– Det er første gang, vi holder markedsdag. Og den har været så stor en succes, at vi allerede er blevet enige om at gentage den igen til næste år – sidste søndag i august.

– Samtlige stadeholdere fortalte os, at de havde haft en større omsætning end på langt større markeder.

Frivillige

Vi er så glade for de frivillige, der har hjulpet til med at gøre dagen til en succes. Uden dem havde det slet ikke kunnet lade sig gøre, siger Karin Jessen.

– Nu inviteres alle de deltagende til at være med i netværk, hvor de kan inspirere hinanden til markedsføring og videndeling.

Andre artikler fra denne uge

Husmændene på Egholmmarken


Af Historisk Vejleder for Nationalpark ”Skjoldungernes Land”Karl-Johan Rubæk Gershøj Havnevej 9 4070 Kirke Hyllinge KIRKE HYLLINGE: Efter Reformationen i 1536,

Læs mere »

Kropsfikseret læsning


Af kulturformidler Signe Schroll Feldmeier Frederikssund Bibliotekerne i samarbejde med eReolen LITTERATUR: Siden 10’erne har mange danske forfattere haft et

Læs mere »