Skuldelev-løbet 2022

0

SKULDELEV: Søndag den 2. oktober blev det lokale motionsløb, Skuldelev-løbet, afviklet med start kl.okken 11 fra Skuldelevhallen.

Løbet, der er en årligt tilbagevendende begivenhed, blev startet i 2016, og med bare ét aflyst løb i 2020 var det løb nummer seks, der blev skudt i gang i weekenden.

Idéen om at starte et motionsløb blev fostret og startet af de lokale ildsjæle Michael Olsen, Uffe Hansen og Søren Sandbjerg i samarbejde med Skuldelev Multikulturforening.

Idéen udsprang både af det stadig stigende antal løbere, der blev set i området omkring byen, og ud fra lysten til at skabe en begivenhed, der kunne samle folk fra lokalområdet om en både sund, hyggelig og social aktivitet. Der samtidig kunne promovere de smukke omgivelser i og omkring byen, Skuldelev Ås og Skuldelev Havn.

De tre løberuter med distancer på 2, 5 og 10 km er derfor planlagt således, at alle fra de mindste børn til de mere erfarne løbs-entusiaster kan finde en rute de har lyst til at bide skeer med. Omkring 150 har deltaget de senere år.

Skuldelev-løbet var også i år heldige at få Tom Hoel, fra Aerobicgården til at stå for opvarmningen, så alle var klar, da løbet blev skudt i gang af arrangørerne og de lokale sponsorer af arrangementet.

Efter løbet var der frugt og væske og diplomer til alle og flotte medaljer til børnene. Hvis man skulle få lyst til at løbe med næste år, afvikles løbet første søndag i oktober og info kan findes på løbets facebook-side.

Foto: Steen Westh

Skuldelev

Share.

About Author

Avatar photo