Skibby Fodterapi har en bred vifte af tilbud

0

SKIBBY: Midt i denne måned havde Sarah Klausch 10 års jubilæum som statsautoriseret fodterapeut og den 1. marts har hun haft Skibby Fodterapi i syv år.

Sammen med sine tre kollegaer – Sisse Corlin Bech, Iselin Kimestad og Heidi Løvkvist – yder hun en komplet række af fodterapeutiske behandlinger.

– Som fodterapeuter, er vi eksperter i at afhjælpe forskellige fodproblemer. Vi behandler mange med hårdhudsdannelser og ligtorne, og her giver vi samtidig gode råd til forebyggelse, fortæller Sarah Klausch.

Laser
Af andre behandlinger kan nævnes bøjlebehandling af nedgroede negle, laserbehandling af fodvorter og specialfremstillede indlægssåler.

– Laserbehandling booster vores immunforsvar, så vi hurtigere reparerer beskadiget væv. I Skibby Fodterapi bruger vi primært laser til behandling for fodvorter. Men vi har også laserbehandlinger for smerter i fødderne, for eksempel i forbindelse med hælspore og svangsenebetændelse.

Diabetes
De fire fodterapeuter er uddannede i diabetes og gigtrelaterede fodproblemer og behandler patienter, der har henvisning fra lægen.

– Klinikken har ydernummer, og patienter med henvisning på grund af diabetes og svær leddegigt samt psoriasisgigt får tilskud til deres behandling hos os.

– Når vi får en diabetespatient i stolen, så er det vores opgave at foretage en årlig fodstatus og yde behandling i mellemtiden, så vi forebygger udvikling af diabetiske fodsår, forklarer hun.

– En fodstatus er en undersøgelse af fødderne udfra et tilrettelagt skema. Her undersøges sanserne, kredsløbet, føddernes mobilitet, huden og neglenes beskaffenhed. Der kigges på fodtøj, foretages en gang-
analyse, og der spørges ind til gener og smerter.

New Feet
– Da vi havde stor efterspørgsel på fodtøj, gik vi i efteråret 2021 i gang som forhandler af New Feet fodtøj.

– Vi har efterhånden et kæmpe sortiment – vi har indrettet et lokale udelukkende med fodtøj til damer og herrer.

– Jeg vil tro at vi har omkring 40 forskellige modeller, fortæller Sarah Klausch.

Share.

About Author

Avatar photo