Skibby Aktive på messe

Skibby Aktive på messe

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

FREDERIKSSUND: Skibby Aktive deltog – sammen med erhvervsmedlemmer – på Netvirks erhvervsmesse i Frederikssund.

Messen er et nyt initiativ startet af det lokale erhvervsnetværk Netvirk. På den første af slagsen deltog i alt 23 virksomheder. Skibby Aktives stand var delt mellem XL Byg, Venslev Tømrer og Snedker, Minor Systems, Bakkelygård Entreprenør og Renergi.

– Vi vil gerne vise, at Skibby-området kan noget, sammen. De virksomheder, som deltog sammen med os, har alle fokus på energi og det grønne. Så det blev et tema for dagen. Jeg synes, vi fik vist en flot stand frem og gjorde de besøgende i Frederikssund opmærksomme på noget vi er dygtige til her i området, fortæller Skibby Aktives formand, Morten Kremmer.

Han fik også lejlighed til at fortælle mere om foreningens arbejde på en halv times oplæg i den lille foredragssal. Her fortalte han blandt andet om områdets forventninger til broen og om, hvordan Skibby Aktive planlægger at markedsføre området i forbindelse med broåbningen.

Selvom messen blev afholdt for første gang, var den pænt besøgt, og de besøgende havde mange muligheder for forskellige oplevelser. Eksempelvis var der gennem dagen halvtimes oplæg om mange forskellige emner, lige fra information om havnebadet i Frederikssund til en opdatering på Frederikssunds Motorvejen ved MF Hans Andersen (V).

– Ideen med at lave en lille foredragssal og give taletid til dem, der vil, er rigtig god. Det gjorde, at både udstillere og gæster fik noget ekstra med hjem, udtaler Morten Kremmer.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”38933″][/vc_column][/vc_row]

Andre artikler fra denne uge

Nyd sommeren i Fjordlandet


HORNSHERRED: Nedtællingen til sommerferien er i fuld gang. VisitFjordlandet guider til spændende børnevenlige museumsoplevelser, rundvisninger, vikingeeventyr, ferie for voksne, overnatningssteder

Læs mere »