Skibby Aktive har brug for hjælp til juleudsmykning

0

SKIBBY: – Jul i Skibby er noget særligt og vi glæder os til at bringe julehyggen til byen, fortæller Skibby Aktive for Fjordlandet. Men i år har man brug for medlemmernes hjælp til at skabe julehyggen.

– I år har vi valgt at gå sammen om at spare på strømmen. Derfor fejres Jul i Skibby i år med røde julekugler og lanterner, fortæller Jørgen Christensen.

– Det store juletræ i Bymidten vil dog stadig få lys på og vil være tændt i tidsrummet mellem klokken 17 og 22

At benytte julekugler i stedet for lys, kræver en del arbejde. Derfor leder Skibby Aktive efter minimum seks frivillige den 15. til 17. november til at sætte julekugler på træerne.

– Minimum to af de frivillige hjælpere må meget gerne være håndværkere, der kan sætte træer op og som har adgang til skruemaskiner, save og hammer/mukkert og stiger, forklarer Jørgen Christensen

Derudover skal der også bruges hjælp til det store juletræ.

– Det drejer sig om onsdag den 16. november klokken otte om morgenen, hvor det store træ bliver leveret. Her er der brug for to mand til at hjælpe med at rejse og kile træet på plads.

– Dernæst skal der bruges hjælp med lyskæder og kugler på træet, når liften er ankommet.

– Vi håber, at I har lyst til at hjælpe med at gøre vores kære Skibby juleklar, lyder opfordringen fra Jørgen Christensen, der ser frem til respons fra frivillige på jc101215@hotmail.com.

Share.

About Author

Avatar photo