Skibby Aktive flytter til større lokaler i Bymidten

Skibby Aktive flytter til større lokaler i Bymidten
- Vores mål er ikke bare at være en borgerforening, men en dynamo for positiv udvikling og fællesskab, siger formand for Skibby Aktive, Morten Kremmer.

SKIBBY: På årets generalforsamling afholdt af Skibby Aktive for Fjordlandet blev der i sidste uge kastet et blik på det forgangne år med anerkendelse af de mange frivillige projekter og initiativer, der har beriget lokalsamfundet.

Et for et fortalte de enkelte arbejdsudvalg om deres indsats det sidste år og fremhævede det store frivillige arbejde, der har gjort det muligt at bringe en række spændende projekter til live. Aktiviteterne spænder vidt – fra opsamling af affald og skrald, over drift af Natur Ekspressen, til udvikling af nye turisme tiltag i lokalområdet. I den sidste kategori kan nævnes et nyt kort over Hornsherred som viser mere end 60 små lokale seværdigheder eller skjulte skønheder som snart kan findes i blandt andet butikkerne i området.

Den mest bemærkelsesværdige nyhed på generalforsamlingen var dog annonceringen af Skibby Aktives planer om at flytte til nye, større lokaler i Bymidten. De nye lokaler åbner døren for en række nye muligheder, herunder arrangementer, foredrag, udstillinger og meget mere. Den udvidede plads vil give foreningen en endnu stærkere platform til at fremme kulturelle initiativer, og det ser bestyrelsen frem til.

Formand for Skibby Aktive Morten Kremmer udtrykker sin glæde og forventning til den kommende udvidelse af Skibby Aktive:

– Vores mål er ikke bare at være en borgerforening, men en dynamo for positiv udvikling og fællesskab, siger han.

– De nye lokaler vil gøre os i stand til at gøre mere og det ser vi frem til, fortsætter han.

På generalforsamlingen blev der også sendt en tak og en hilsen til nu afdøde Jørgen Christensen, som har gjort en kæmpe indsats i foreningen og med frivilligt arbejde i lokalområdet i det hele taget. Formanden udtrykte det meget præcist: – De opgaver, Jørgen før har løst, har vi nu måtte dele ud på fem frivillige. Det siger noget om hans kæmpe engagement.

Nye lokaler, en ny sæson for Natur Ekspressen der snart starter, og nye projekter undervejs tegner godt for Skibby Aktive for Fjordlandet.

Andre artikler fra denne uge