SIK vil have klublokale renoveret

0

SKIBBY: Udvalget for Unge, fritid og idræt har på et møde i sidste uge debatteret en ansøgning fra Skibby Idrætsklub om renovering af klublokalet i Skibbyhallen.

De anslåede renoveringsomkostninger er på cirka 400.000 kroner.

Skibby Badmintonklub er for nyligt blevet lagt ind under Skibby Idrætsklub for at styrke foreningens aktiviteter og organisation. Klublokalet fremstår slidt, og der bør laves en gennemgribende renovering af lokalet. Ikke mindst bør flugtveje fra rummet forbedres.

Der er gang i en stor udvikling af foreningslivet i gang i Skibby. Derfor havde administrationen indstillet til udvalget, at man politisk drøfter en proces for en udviklingssplan for området ved Skibby Hallen. For at sikre, at anlægsudviklingen sker på den bedst mulige måde og med langsigtet økonomiske prioriteringer.

Udvalget godkendte, at der i første omgang udarbejdes oplæg til den proces, der efterfølgende vil blive fremlagt for udvalget i en særskilt sag.

Sammenbygning

Efterfølgende behandlede udvalget en henvendelse fra Skibby Idrætsklub om at forbedre sammenhængen mellem idrætshallen og klubhuset ved at lave en sammenbygning.

Det sidste år har idrætsklubben udvidet deres aktivitetstilbud med nye tilbud som padel, yoga, gymnastik, dart mm.

Det har betydet, at foreningen pt. er vokset til over 600 medlemmer.

Foreningen oplever, at rammerne omkring klubhuset og hallen er presset. Derfor ønsker Skibby IK, at der bliver set på, hvordan man kan bygge klubhuset og hallens faciliteter sammen for at skabe en større sammenhængskraft.

Den sag blev udsat, indtil der er udarbejdet en udviklingsplan, der vil blive præsenteret for udvalget til juni 2023, så den eventuelt kan indgå i byrådets budgetbehandling.

Skibby

Share.

About Author

Avatar photo