Se alle ønskeboligerne i en fart

0

Home inviterer til stort Åbent Hus i weekenden den 25. til 26. september.

BOLIGMARKEDET: Det er nemt at gå på internettet og lynhurtigt få et overblik over alle de boliger, der er til salg. Men en åben dør i den virkelige verden, åbner for helt nye og anderledes indtryk – og til muligheden for et godt boligkøb.

Når den vigtige beslutning om et boligkøb skal træffes, så kan det være en god idé at erstatte den virtuelle dør med den virkelige, så boligen og omgivelserne kan fornemmes på stedet. 

Her er Åbent Hus en oplagt og uforpligtende mulighed for at få skabt klarhed, hvis man har flere boliger på sin ønskeliste.

På Åbent Hus kan man – ifølge Home-mægler Michael H. Jørgensen – se på flere boliger på kortere tid og få sat nogle plusser og minusser på ønskelisten. 

På den måde kan man blive mere afklaret, og det kan give anledning til snak om, hvad der virkelig betyder noget for ens boligvalg, og hvad der er mindre vigtigt. 

Hos home oplever de ofte at møde købere på Åbent Hus, der pludselig oplever at stå i den helt rigtige bolig. Helt uventet, fordi de lige var i nabolaget alligevel.

Åbent Hus er uforpligtende. Man kan gå uforstyrret rundt og kigge på egen hånd.

Deltag i debatten
Share.

About Author