Savannen er taget i brug

Savannen er taget i brug

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

SKIBBY: Der er både glade børn og voksne i Børnehuset Savannen. De er nemlig flyttet ind i det nye hus og havde mandag den 17. juni deres første dag i de nye omgivelser – kun lidt over et år efter, at det første spadestik blev taget. 

Dengang var husets kommende beboere med og satte skovle og spader i jorden. Nu er det den nye fine sandkasse, skovlene sættes i, mens børnene løber rundt og nyder det flotte solskin og de lækre udearealer.

Indendørs bærer det præg af, at de tre børnehuse Nordstjernen, Skibbyssen og Skolevejen lige er flyttet ind, så der står flyttekasser rundt omkring i alle rummene. 

Men det tager alle med ro. For der skal nok blive pakket ud, og alt vil finde sin rette plads.

Børnene har taget godt imod de nye rammer. Og selvom der stadig er flytterod, og huset er omgivet af hegn, fordi håndværkerne stadig arbejder på udearealerne, så leger børnene glade både indenfor og udenfor i legehuse, sandkasse og på græsset.

Til august vil Børnehuset Savannen blive officielt indviet.

[/vc_column_text][vc_gallery interval=”3″ images=”39864,39865″ img_size=”800×400 pixel”][/vc_column][/vc_row]

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »