Røde Far hylder Kim Larsen

0

KYNDBY HUSE: Om aftenen den 23. oktober danner Kyndby Huse Kulturhus  rammen om en hyldestaften for Danmarks nationalskjald nr. 1, Kim Larsen. 

 Kim Larsen, der døde den 30. september 2018, ville være fyldt 75 år på dagen. Det fejrer bandet ”Røde Far” ved at spille Larsens klassiske debut album ”Værsgo” fra 1973. Suppleret med en række af Larsens største sange fra hele karrieren i et efterfølgende ”greatest hits”-sæt.

 ”Røde Far” er et afslappet sideprojekt for den lokale sanger og guitarist, Søren Koch, der til daglig er frontmand i  The Beatophonics og bassist i det engelske band The Zombies. Han har endvidere spillet med et hav af danske navne som Tim Christensen, Michael Falch, Poul Krebs og Marie Frank. 

Med sig i duoformen har Søren Koch oftest sin gamle kollega og skolekammerat, bassist Pedro Fussing. De to spillede i det sydsjællandske blues band – The Bootleg Bluesband i starten af 90’erne, men har – efter cirka 25 års pause – igen fundet sammen i Røde Far regi. 

Grundet Covid19-restriktioner er der kun plads til 44 gæster ved arrangementet, og der kræves derfor medlemskab af Kyndby Huses kulturhus til dette arrangement. 

Yderligere info om kulturhuset kan ses på facebook.

Deltag i debatten
Share.

About Author