Politi-rapporten

0

HORNSHERRED: Tyveri af bil med hund på bagsædet, Hvalsø: klokken 08.20 anmeldte en kvindelig bilejer fra Hvalsø, at hendes bil netop var blevet stjålet, da bilen stod med motoren i gang på hendes bopæl. Hun havde forladt bilen for at hente noget i hjemmet, da en ukendt person havde stjålet bilen. På bilens bagsæde lå en hund, som biltyven også havde taget med sig.

Senere på dagen fik politiet en henvendelse om, at hunden var fundet og optaget af en borger i Dalby Huse ved Jægerspris. Hunden er således kommet retur til sin ejer, men bilen er fortsat efterlyst som stjålet.

Spirituskørsel, Skibby: Den 23. december klokken 14.49 anmeldte en bilist, at han over flere kilometer havde kørt efter en personbil, der slingrede voldsomt, og anmelderen mistænkte, at føreren af den forankørende bil var påvirket. 

Da den forankørende bil kørte ind på p-pladsen ved Aldi, kørte anmelderen med og kontaktede politiet, efter han ved nærmere eftersyn af føreren stadig mente, at hun var påvirket. 

En patrulje blev sendt til stedet, hvor den slingrende bils fører, en 57-årig kvinde fra Skibby, blev skønnet beruset og derfor sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Efter udtagning af blodprøven blev kvinden løsladt til gaden, og hun blev efterfølgende truffet af Nordsjællands Politi i sin bil på Aldis p-plads igen klokken 16.30, hvorfor hun blev sigtet for spirituskørsel endnu en gang og igen taget med til udtagning af blodprøve, der skulle fastslå den eventuelle promille.

Fra politiets døgnrapporter
– mellem jul og nytår.

HORNSHERRED: Sigtet for vold og hærværk, Jægerspris:
En 32-årig mand fra Hillerød blev torsdag eftermiddag ved 16.30-tiden sigtet for vold og hærværk. Manden havde begået hærværk mod en bil, der holdt ved Superbrugsen, og da et vidne til dette, en 49-årig mand, ville tilbageholde den 32-årige, gav den 32-årige ham et knytnæveslag på kæben.

Spritbilist uden kørekort, Frederikssund:
Et manglende kørekort og en for høj promille var ikke nok til at afholde en 47-årig mand fra Jægerspris fra at køre bil. 

Til gengæld satte en patrulje klokken 19.31 torsdag aften en stopper for mandens forehavende, idet de standsede ham på Lundevej, hvor han blev sigtet for begge forhold.

Der er ingen meldinger om dagene omkring nytår.

Share.

About Author