Padelbanetid og medlemstal hænger sammen

0

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Folkeoplysningsudvalget har drøftet, hvordan padelbanerne fordeles imellem kommunens padelklubber.

Jægerspris Tennis og Padelklub har 328 medlemmer, Skibby Idrætsklub (padel afdeling) har 200 medlemmer og Frederikssund Padel Klub har 248 medlemmer. I alt 776 medlemmer.

Frederikssund Padelklub har i dag ikke adgang til kommunale padelbaner og ønsker at få tildelt tider på de kommunale padelbaner i henholdsvis Skibby og Jægerspris. Frederikssund Padelklub har pt. kun adgang til et privat padelcenter i Frederikssund til en fast timepris.

Padelbaner to steder

Frederikssund Kommune har over de sidste tre år anlagt padelbaner i henholdsvis Jægerspris (to baner) og Skibby (to baner).

Begge baner bruges intensivt af de lokale klubber – Jægerspris Tennis og Padelklub og Skibby Idrætsklub.

I Frederikssund er der etableret et privat padelcenter med seks indendørsbaner. Frederikssund Padel Klubs medlemmer lejer (180-240 kroner/banetime) sig ind på disse indendørsbaner på sammen vilkår som andre borgere.

Efter medlemstal

Folkeoplysningsudvalget har drøftet sagen og besluttet at anmode administrationen om at indarbejde ”padelbaner skal tildeles på baggrund af medlemstal på tværs af kommunens padelfaciliteter, på lige fod med andre specialfaciliteter som eksempelvis kunstgræsbaner” i de reviderede lokalefordelingsregler.

Foreningerne med padelbane anlæg i nærhed til deres klubhuse har i hverdagen et medansvar for løbende vedligehold af området og opfyldning af sand på banerne.

Der vil blive stillet krav til Frederikssund Padel Klub på lige vilkår med de øvrige brugere om at tage del i disse opgaver, selvom de ikke har fast tilhørsforhold på banerne i Skibby og Jægerspris.

Frederikssund Kommune

Share.

About Author

Avatar photo