Oplev en lydinstallation

0

Rejsestalden hylder genåbningen med lydinstallationen ”Lydværk” af Anders Vestergaard & Kåre Elers placeret på Rejsestaldens gårdsplads. Den kan opleves frem til 31. december.

JÆGERSPRIS: Lydværk er skabt på baggrund af optagede lyde fra hverdagen. Lyde vi kender: En låge knirker, en container bliver lastet på en lastbil eller en rullekuffert, vi trækker efter os på et fortov. 

Reallydene er bearbejdet i en kompositorisk form, så de fremstår som et samlet musisk værk. Lydværk er tænkt som en lille kim, der kan vokse og få os til at tænke positivt på menneskers behov for kunst og kultur.

Lydkunstnerne Vestergaard & Elers er kendt for deres arbejde langt ud over landets grænser. Under navnet Strange Party Orchestra har de i mere end tredive år komponeret musik og lydkunst, der er blevet brugt ved hundredevis af liveoptrædender, teater, film, Ny Cirkus, radio og tv samt museer, gallerier og kunstudstillinger i Europa. 

En stor del af dette arbejde er publiceret på tolv cd/vinyludgivelser. 

I Danmark er de nok mest kendt for deres samarbejde med den allestedsnærværende multi- og provokunstner Kristian Von Hornsleth.

Deltag i debatten
Share.

About Author