Omstillingspulje til erhvervslivet

0

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Erhvervshus Hovedstaden – som er ejet af kommunerne i Region Hovedstaden – er tovholder på en ny national pulje, der kan søges af virksomheder, som har behov for at omstille forretningen som følge af Covid-19.  

Puljen er på 100 mllioner kroner og har særligt fokus på at hjælpe virksomheder indenfor turisme og oplevelsesøkonomi, som eksempelvis konferencecentre, restauranter og hoteller.

Tilskud fra puljen skal blandt andet kunne anvendes til omstilling via kompetence- eller uddannelsesløft, digital og grøn omstilling eller omstilling til at afsætte produkter og services på nye markeder. Man kan læs mere på Erhvervshus Hovedstadens hjemmeside og bliv klogere på støttemulighederne.

Erhvervshus Hovedstaden er tovholder
Omstillingspuljen er finansieret af regeringen og en række af Folketingets partier, og Erhvervshus Hovedstaden er udpeget som operatør på indsatsen.

Erhvervshuset samarbejder med resten af landets Erhvervshuse, deres filialer og turismeaktørerne MeetDenmark, Danske Destinationer, Dansk Kyst- og Naturturisme og Dansk Storbyturisme/Wonderful Copenhagen.

Grafik, der viser støttemuligheder efter virksomhedsstørrelse. Grafik: Erhvervshus Hovedstaden.

pulje
Deltag i debatten
Share.

About Author