Nytårsmarch


JÆGERSPRIS: Intet nytår uden Nytårsmarch synes mottoet at være for Hjerteforeningens Motionsklub Jægerspris, der 1. januar inviterer til Nytårsmarch i Jægersprisskovene og Slotsparken.

Med undtagelse af ”Coronaåret” 2020 har den aktive motionsklub i årtier inviteret alle borgere til en frisk gåtur Nytårsdag i de smukke omgivelser.

Således også i 2024, hvor starten går fra Rejsestalden ad den nyopmalede Hjertesti, der gør det let at finde vej gennem skoven.

Hjerteforeningen stiller endvidere med turguider, der fører de gerne flere hundrede deltagere sikkert gennem den knapt fem km lange rute.

Hjemkommet til Rejsestalden er der mulighed for at købe varme forfriskninger og kage og frem for alt at ønske hinanden et godt, aktivt Nytår.

Hjerteforeningens Motionsklub næste, større arrangement, Grevinde Dannerløbet, afvikles den 7. april 2024, hvortil tilmeldingen allerede er åben.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »