Nyt samarbejde om skåne- og fleksjob

0

Frederikssund kommune indgår spændende nyt samarbejde med KLAPjob om at skabe skånejobs til borgere med udviklingshandicap og fleksjob til unge STU-elever.

FREDERIKSSUND KOMMUNE: KLAPjob har på landsplan allerede vist sit værd og har hidtil lavet mere end 4.000 skånejobs og 200 fleksjobs. 

KLAPjob samarbejder med en række landsdækkende virksomheder og etablerer løbende nye samarbejder med virksomheder, som ønsker at ansætte dedikerede mennesker, som bidrager positivt til virksomhedens drift og trivslen på virksomheden.

Samarbejdet med KLAPjob vil hjælpe jobcenteret i Frederikssund med både at finde praktikpladser og permanente jobs til førtidspensionister med udviklingshandicap og andre kognitive handicap, og vil samtidig inspirere og skabe læring, der kan implementeres i jobcenterets indsats fremover.

Samarbejdet med KLAPjob vil styrke kommunens indsats for at inkludere alle borgere i fællesskaber og at understøtte, at de får mulighed for at deltage på – og bidrage til – arbejdsmarkedet og samfundet.

Deltag i debatten
Share.

About Author