Nyt kulturprogram på gaden

Nyt kulturprogram på gaden

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Kulturkalenderen byder velkommen til en sprudlende buket af kulturelle oplevelser i Frederikssund Kommune.

Man kan eksempelvis starte året med et musikalt brag med Musikskolens Nytårskoncert og hoppe videre ud i det grønne og foråret med Blomsterfestivallen i Jægerspris.

Tage i teateret og flytte ud i skoven med Erlend Loes ”Doppler”, komme på grønsværen med Elværket og lære om verdensmål, grøn omstilling og biodiversitet med Bibliotekerne og De Grønne Nabofælleskaber.

Der er også mulighed for at finde også øl- og vinylmessen i Kulturkalenderen og tilbud om fodbolddebatter, teaterforestillinger for børn og voksne og masser af litteraturindblik.

I 2023 tilbyder kulturinstitutionerne også muligheden for at være kreativ med ler, linoleumstryk, limpistoler, knive, broderinåle, sakse og ord – uanset om man er tre, syv eller 73 år.

De seks institutioner, Frederikssund Bibliotekerne, Kulturhuset Elværket, Kulturhuset Rejsestalden, Parkteatret, Willumsens Museum og Frederikssund Musikskole håber med Kulturkalenderen på at åbne døren til, at alle kan finde et arrangement, som taler til lige præcis dem.

Fra tre til seks

2022 blev året, hvor kultursamarbejdet udvidede med at optage de tre kulturbærende aktører Parkteatret, Willumsens Museum og Frederikssund Musikskole.

Hvilket Michael Tøgersen, formand for udvalget for job, erhverv og kultur i Frederikssund Kommune, roste med ordene: ”- Vores borgere fortjener kulturtilbud af høj kvalitet. Det er dejligt at se, hvordan kommunens kulturelle institutioner formår at styrke og løfte hinanden i samarbejdet Kulturfuglen”.

2022 blev også året, hvor Frederikssund Kommune skabte et samlet overblik på oplev.frederikssund.dk over hvor og hvornår, alle åbne arrangementer i Frederikssund finder sted.

Kultursamarbejdet ”Kulturfuglen” har siden 2018 banet vejen til en lang række aktiviteter og oplevelser, der bringer mennesker sammen og skaber kulturelle fællesskaber på tværs af byer og broer.

Find den her

Find Kulturkalenderen på Frederikssund Bibliotekerne, Kulturhuset Elværket, Kulturhuset Rejsestalden, Parkteatret, Willumsens Museum og Frederikssund Musikskole, i svømmehallerne, Lundebjerggaard og mange andre steder i starten af januar.

Andre artikler fra denne uge