Nye faciliteter til idrætspladsen i Ferslev

Nye faciliteter til idrætspladsen i Ferslev

FERSLEV: Idrætsanlægget ved Kreds 57 Ferslev-Skibby´s klubhus skal udvikles med en række nye faciliteter, fortæller næstformand Anders Bülow..
– Den ene af de to nuværende fodboldbaner vil ikke mere blive vedligeholdt som boldbane. Det giver plads til helt nye muligheder og faciliteter rundt om på det grønne anlæg.
Tirsdag den 30. januar klokken 19.30 er der visionsaften i klubhuset i Ferslev, hvor Kreds 57 inviterer alle til at komme med deres ønsker og drømme til de fremtidige faciliteter.
– Vi ønsker at inddrage medlemmer og øvrige i lokalsamfundet til sammen at skabe en plan for, hvordan den nedlagte fodboldbane og de øvrige udearealer omkring klubhuset kan få nyt liv, siger han.
Målet er at få skabt nye faciliteter, der kan skabe værdi for Kreds 57´s medlemmer, øvrige lokale foreninger og fællesskaber, den lokale skole og daginstitution samt gerne turister og øvrige besøgende til Hornsherred.
– DGI Facilitetsudvikling skal bistå med at udarbejde et prospekt med en visualisering og beskrivelse af de indsamlede ideer og ønsker fra medlemmer og lokalsamfund. Prospektet skal bruges til efterfølgende fundrasing, oplyser næstformanden.
På ønskelisten står pt. bålhytte, shelter, parcour-faciliteter, udendørs fitness og læringsfaciliteter.
Foto: Kreds 57

Andre artikler fra denne uge

Husmændene på Egholmmarken


Af Historisk Vejleder for Nationalpark ”Skjoldungernes Land”Karl-Johan Rubæk Gershøj Havnevej 9 4070 Kirke Hyllinge KIRKE HYLLINGE: Efter Reformationen i 1536,

Læs mere »

Kropsfikseret læsning


Af kulturformidler Signe Schroll Feldmeier Frederikssund Bibliotekerne i samarbejde med eReolen LITTERATUR: Siden 10’erne har mange danske forfattere haft et

Læs mere »