Ny chef for Job og Borgercenter

Ny chef for Job og Borgercenter
Peter Olsen Centerchef Center for Borgerservice og Beskæftigelse Gribskov Kommune

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Det er den 42-årige Peter Olsen, der bliver ny chef for Job og Borgercenter i Frederikssund Kommune. 

Peter Olsen kommer fra en chefstilling i Gribskov Kommunes Center for Borgerservice og Beskæftigelse, og har været i forskellige chefstillinger indenfor området i Gribskov siden 2011. Han har tidligere været områdeleder i Helsingør Kommunes Jobcenter.

Peter Olsens opgave bliver blandt andet at medvirke til at realisere de politiske ambitioner på området og Frederikssund Kommunes visioner om at styrke det tværgående samarbejde og fortsætte udviklingen af både beskæftigelsesindsatsen og det gode samarbejde med erhvervslivet. Og han ser frem til at komme i gang med arbejdet:

– Frederikssund Kommune er min hjemkommune, så jeg har fulgt kommunens udvikling fra sidelinjen. Nu får jeg muligheden for at gøre en forskel i den kommune, hvor jeg bor, og jeg er derfor både stolt og glad over, at jeg i samarbejde med ledere og medarbejdere i centeret og de øvrige centre i Frederikssund Kommune, kan bidrage til den fortsatte udvikling, fortæller Peter Olsen.

Den nye centerchef tiltræder sin stilling i den 1. maj 2019 og skal, i samspil med direktøren, stå for den overordnede og strategiske ledelse af Job og Borgercenteret.

Andre artikler fra denne uge

Det gode Borgerforløb


Af journalist Conny Probst FREDERIKSSUND KOMMUNE: Byrådet har nedsat projektudvalget ”Det gode borgerforløb”. Opgaven for udvalget er at komme med

Læs mere »

Hærværk


Af journalist Conny Probst MØLLEKROGEN: ”Utroligt smukt beliggende bådelaug”. Sådan beskriver Havneguide.dk Selsø Møllekrogs Bådelaug. Den idyl blev ødelagt i

Læs mere »