Nu rulles den røde løber snart ud igen

0

SKIBBY: Til Rød Løber i Skibby Bymidte fredag den 2. september kan man blandt andet gense Teaterforeningen Western Old Times, som laver western cirkus for børn og barnlige sjæle.

Det er en mindre teaterforening med base i Frederikssund, som underholder med skuespil, baseret på historier fra Det Vilde West – og tiden omkring 1860-1890

Til Rød Løber spiller de dog ikke skuespil men medbringer i stedet deres Western Cirkus – som giver børn (og deres forældre) mulighed for at dyste i fem-kamp. Man kan kaste med lasso, hestesko og dynamit – man kan lave barcurling – og se om man kan få guldet helt hjem i minen. Sidst på aftenen trækkes der lod om en western-præmie.

Guitar og mundharmonika

Man kan også stifte bekendtskab med ”Chester’s Bricks n’ No Locals”, et internationalt band indenfor genren Homemade Acoustic Redneck Folk Blues.

Bandet vil spille forskellige steder på hovedgaden.

Ligesom tidligere år vil Søren og Rune fra Hornsrock hyggespille ved teltene med borde og stole til de spisende gæster.

– Vi er meget glade for, at de altid er klar til at stille op og underholde, fortæller Jørgen Christensen fra detailudvalget.

– Vi glæder os også til et gensyn med Francis Pandekagemanden og hans eminente pandekager. Og til Linedance klubben ”Get it On Liners”, der kommer og danser med os.

– Vi har bestilt godt vejr. Det er det eneste, vi dog ikke har kontrakt på.

Der bliver masser af andre aktiviteter fredag aften. Det annonceres i ugen op til. Så følg med her i avisen og mød op til en hyggelig familieaften.

Share.

About Author